IMG_3759.PNG

Pieneläin-

vastaanotto

Talliklinikalta löytyy perustasoinen pieneläinvastaanotto Muuralassa, Espoossa. Rokotusten, pentutarkastuksien, silmäongelmien, tiineysultrien, maha- ja iho-ongelmien lisäksi vastaanotolla on mm. hammasröntgen ja kohtuullisen kattava laboratoriovälineistö. Progesteronimittauksista tulokset saadaan saman päivän aikana.

Huom! Hinnat muuttuvat 1.1.2022 ja uusi hinnasto tulee sivuille pian!

Peruskäynti

Peruskäynneillä hoidamme rokotukset, verinäytteiden otot, ja esimerkiksi korva- ja iho-ongelmaisia potilaita.

Hammashuolto

Pieneläinten hammashoito tapahtuu aina nukutuksessa. Hammaskivenpoiston lisäksi hammasröntgen ja porayksikkö mahdollistavat myös poskihampaiden poiston ja suun kunnollisen tutkimuksen.

Lisääntyminen

Oikean astutuskohdan määrittäminen on helpompaa, koska saamme progesteronivastauksen samana päivänä, yleensä muutaman tunnin sisällä näytteenotosta. Tiineysultrassa käy paljon narttuja ja pidämme erityisesti pentujen tarkastuksista ja sirutuksista. Tiineysröntgen onnistuu, jättiroduille suoradigiröntgenkasetin koko asettaa hieman haastetta.

Kirurgia

Teemme pieniä kirurgisia toimenpiteitä kuten patin poistot, kastraatiot, narttukissan sterilaatiot ja hampaiden kirurgiset poistot. Vaativammat kirurgiset toimenpiteet ohjaamme eteenpäin.